За нас

Високо качество ремонтни материали

За нас

Отдадени на качеството от 2007г. насам

„Липо Строй“ предлага широка гама от продукти за Вашия дом и бизнес. Притежаваме голям асортимент от фасадни и декоративни бои и мазилки, грундове и китове, инструменти, като Ви предлагаме всичко нужно за интериорно и екстериорно боядисване. Специалните бои и продукти и интериорни декоративни елементи с лекота удовлетворяват нуждите на нашите клиенти, както и всички архитектурни идеи и проекти. 

Години опит

Служителя

Реновирани обекта

Мисията ние е да предлагаме първокласни продукти с безспорни предимства и качества на дори цени. Ние се стараем стоките, които предлагаме да отговарят на бързо променящите се тенденции в областта на строителните и ремонтни работи, в бита и в интериорните решения. С удоволствие даваме на своите клиенти и професионални съвети, с цел да превръщаме пазаруването на строителни и ремонтни материали в удоволствие.

От „ЛИПО СТРОЙ“ стремим да бъдем разпознавами като регионалната компания за бои и лакове за всички клиенти. Нашата мечта е успешно да променим в позитивна насока живота на хората, които работят с нас. За целта инвестираме много време и усилия в  разработката и подобрянето на нашите продукти. Прочетете повече тук.

Нашата визия е задвижвана от хората, които работят с нас. Ние използваме иновациите като наш ръководител, за да можем винаги да предлагаме първокачествени продукти и предвиждаме нуждите на нашите клиенти в бързоразвиващата се индустрия.

Нашата корпоративна култура се основава на почтеността. Ние вярваме в сътрудничеството и се стремим да подтикваме всички наши сътрудници да работят на базата на честността, високите етични стандарти и уникалния подход в качественото обслужване. Ние насърчаваме постоянното придобиване на нови знания и креативното мислене, както и споделяме успехите на нашите служители и партньори с идеята да се превърнем в наистина устойчива и полезна за обществото компания компания.

Качеството е на първо място

Защо да изберете нас?

„ЛИПО СТРОЙ“ предлага висококачествени материали и продукти на достъпни цени. Продуктите ни са подходящи както за дома, така и за офис пространства. „Липо Строй“ предлага вносни интериорни и външни бои, достъпни както в големи, така и в малки количества. Нашата цветова гама включва най-голямото разнообразие на българския пазар, като високото качеството е гарантирано.

Специализирани продукти за всички нужди

Разгледайте цялата гама продукти за Вашия дом или офис.

Изберете от над 600 продукта & нюанси

Разгледайте голямото разнообразие от цветови палитри и продукти. 

Безплатна оферта & консултация

Свържете се с нас за безплатна консултация с някой от нашите експерти.